Sijoittajahankinnan valmennus

Sijoittajat kiinnostuvat myynnillisistä yrittäjistä ja onnistunut pitchaus on siksi avainasemassa sijoittajia hankittaessa. Oletko sinä valmis myymään ideaasi vai epäröitkö, kaipaatko kenties tukea valmistautumiseen?

Valmennuspalvelumme aikana käymme kanssasi pitch deckisi ja esityksesi rungon läpi huolella ja rakennamme siitä toimivan kokonaisuuden sijoittajia silmällä pitäen. Saat varmuutta ja harjoitusta esitykseesi kanssamme. Sen lisäksi kasaamme tarvittaessa sijoittajia kiinnostavat laskelmat ja suunnitelman esityksesi tueksi.

Palvelumme voidaan hoitaa verkon välityksellä tai henkilökohtaisilla tapaamisilla, kumpi vain on sinulle toimivampi vaihtoehto.

Asiantuntijamme ovat pitkän kokemuksen, osaamisen ja start up yritysten kehittämisen ammattilaisia, jotka osaavat auttaa sinua esityksesi suunnittelussa, kehittämisessä ja valmistautumisessa.

Valmennus tarjotaan kolmessa osassa:

  • Osa 1 – ensitapaaminen, idean ja aineiston läpikäynti sekä ohjeistus muutoksista (2 tunti)
     
  • Osa 2 – asiantuntija kouluttaa yritystä muutettavissa asioissa ja tarvittaessa luo muutokset aineistoihin yhdessä tilaajan kanssa (2 tuntia, muokatessa maksimi 6 tuntia)
     
  • Osa 3 – demo-esityksen läpikäynti, palautteen antaminen ja viimeistely pitchaustapahtumaa varten (2 tuntia)

Palvelun hinta:
75 € / käytetty tunti (alv 0%)

Leijona

Olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi. Tehdään ideastasi uusi menestystarina Suomeen.

Ota yhteyttä